Overige diensten

Begeleiding startende ondernemers

Bent u van plan een eigen onderneming te starten, dan is het goed om u te laten informeren over waar u als ondernemer rekening mee dient te houden. Het opzetten van een ondernemersplan, het kiezen van een rechtsvorm, het opzetten van een administratie, de fiscale aspecten, eventuele personeelszaken, verzekeringen, financieringen enzovoorts. John Wijman administratie & belastingadvies kan u hierbij adviseren en begeleiden.

Begrotingen

Een begroting is een schatting van inkomsten en uitgaven van uw onderneming en kan zeer behulpzaam zijn bij een goede bedrijfsvoering. Een begroting geeft een duidelijk inzicht in uw financiële mogelijkheden en verwachtingen wat het nemen van beslissingen vergemakkelijkt. Daarnaast geeft het transparantie aan u als ondernemer en aan uw medewerkers. John Wijman administratie & belastingadvies kan samen met u een meerjarige begroting opstellen.

Boekenonderzoek en vragen belastingdienst

Wij begeleiden ook eventuele boekenonderzoeken van de belastingdienst en beantwoorden de vragen van de belastingdienst voor u. Indien nodig overleggen wij voor u met de belastingdienst.

Schenken/erven

John Wijman administratie & belastingadvies adviseert u ook op het gebied van schenkingen. Dit houdt in dat in overleg met u gekeken wordt hoe u het voordeligst uw vermogen in de toekomst kunt overbrengen naar uw kinderen of derden.

Bij overige vragen kunt u altijd contact met ons opnemen. In overleg kan dan naar een passende oplossing worden gezocht.

Button_afspraak_v2.0.jpg

John_Wijman-home_v2.1.jpg